Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sloaklikkien aardappelpuree met sla recept
Sloaklikkien aardappelpuree met sla recept

Sloaklikkien aardappelpuree met sla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels opzetten met water en zout. Koken tot ze gaar zijn. Even opschudden. Dan puree maken door wat boter er door te doen. Met melk net zolang de puree aanstampen tot het een goede dikte heeft . Als laatste flink wat nootmuskaat toevoegen. Eieren even hard koken Dan de sla wassen. Ui, augurk en appel in kleine stukjes snijden en toevoegen bij de sla. Dan tomatensaus, slasaus en dressing op het laatste moment door de sla mengen en de gekookte eieren in partjes over de sla verdelen. Serveren met een lekkere schnitzel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sloaklikkien aardappelpuree met sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven