Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinalti Turkse aardappelschotel recept
Sinalti Turkse aardappelschotel recept

Sinalti Turkse aardappelschotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Stap 1: Snijd de aardappelen in partjes en kook ze (kan met schil), niet doorkoken want ze moeten nog in de oven! Stap 2: Intussentijd kunt u de de overige ingredienten (groenten) in stukjes snijden en de ovenschaal met olijfolie insmeren en vervolgens een laagje tomatenpasta aanbrengen. Tevens de oven voorverwarmen op 175 graden C. Stap 3: Doe de aardappelen in de ovenschaal samen met de overige ingredienten en roer deze een aantal malen om. Doe er een eetlepel buschetta kruiden en een beetje zout over heen. Stap 4: Laat het ongeveer 25 a 30 minuten in de oven bakken, intussen tijd eenmaal omroeren. Tip: Gebruik een ronde aluminiumovenschaal en varieer met een stukje kip of lapjes rundvlees. Afiyet Olsun (eet smakelijk)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sinalti turkse aardappelschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven