Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schotel van kip, kikkererwten en aardappels recept
Schotel van kip, kikkererwten en aardappels recept

Schotel van kip, kikkererwten en aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een grote koekenpan de olie op een matig heet vuur. Voeg de kip toevoegen en braad het snel aan. Haal de kip uit de pan, zet het vuur matig laag en bak de knoflook, ui en aardappel 2.5 minuten. Kruid het met komijn, koriander, zwarte peper, chilipeper en zout. Let op: Laat de knoflook niet bruin worden. Voeg daarna water en de aangebraden kip toe. Sluit de pan af met een deksel en laat het, onder af en toe roeren, 12.5 minuten sudderen. Verwijder daarna het deksel en roer de pindakaas en kikkerwten erdoor. Wacht tot de pindakaas goed is opgenomen. Doe daarna de deksel weer op de pan en sudder 20 minuten tot de kip gaar is en de aardappels zacht. Haal tenslotte van het vuur, breng op smaak en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schotel van kip, kikkererwten en aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Schotel van kip, kikkererwten en aardappels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hallo, Ik heb dit al een paar maal gemaakt, makkelijk recept! Favoriet bij mijn familie. Groetjes, G.M. Briaire
    Bezoeker gaf dit recept op 11 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven