Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ronige aardappelsalade met haricots verts recept
Ronige aardappelsalade met haricots verts recept

Ronige aardappelsalade met haricots verts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon en snijd ze in kleine stukken. Kook de aardappelstukjes in water met zout in 1 5 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel ze kort onder koud water en laat ze uitdampen. Maak de haricots verts schoon en halveer ze. Snijd de augurken in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Kook de haricots verts in water met zout 5 minuten, spoel ze af in een vergiet met koud water en laat ze uitlekken. Meng de mayonaise met room, mosterd en zout tot een dressing. Meng in een schaal de aardappelstukjes met de haricots verts, augurk, bosuitjes, dressing en dille door elkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ronige aardappelsalade met haricots verts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven