Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardappelschijfjes uit de oven recept
Romige aardappelschijfjes uit de oven recept

Romige aardappelschijfjes uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil de aardappelen, snijd ze in schijfjes en leg ze in een platte ovenschotel. Meng de champignonsoep (droog) met de slagroom (bijvoorbeeld in een maatbeker) en giet dit over de aardappelen. Zet de schaal drie kwartier tot een uur in de hete oven. Even met een satestokje in de aardappelen prikken of ze gaar zijn.

Serveersuggesties

Je kunt natuurlijk ook voorgekookte aardappelen gebruiken. Dan niet zo lang in de oven. Lekker met vis en gekookte groenten of sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige aardappelschijfjes uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven