Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardappels uit de oven recept
Romige aardappels uit de oven recept

Romige aardappels uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd deze in niet te dunne plakken. Doe in een pan de aardappels, 1 beker slagroom en de melk. Laat de aardappels ongeveer 13 minuten zachtjes koken. In een kom roer je de andere beker slagroom, de helft van de geraspte kaas, geperste knoflook en peper en zout. Roer dit goed dooreen. Giet de aardappelschijfjes af en doe ze in een ovenschaal. Giet het slagroommengsel erover en daarover de overgebleven kaas. Zet de schaal ongeveer 25 minuten op 180 graden C. in de oven

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige aardappels uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige aardappels uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Aardappels ongekookt in plakjes, knoflook, gerapte kaas, zout, nog een laag aardappels ongekookt, geraspte kaas hierover een beker slagroom: 1 uur in de oven. (halverwege afdekken met aluminiumfolie)
    Bezoeker gaf dit recept op 27 september 2011 5 uit 5 sterren
  • Ik heb het gemaakt en vond het heerlijk! Wel heb ik wat extra knoflook toegevoegd :)
    Bezoeker gaf dit recept op 5 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven