Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardappelpuree met olijfolie recept
Romige aardappelpuree met olijfolie recept

Romige aardappelpuree met olijfolie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukjes. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Verhit de slagroom en voeg het met de olijfolie toe aan de puree. Breng het op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige aardappelpuree met olijfolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven