Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reifkoeken recept
Reifkoeken recept

Reifkoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de aardappels en uien fijn. Voeg peper en zout naar eigen smaak toe (en eventueel paprika poeder). Dan 2 eetlepels bloem erbij en goed alles door elkaar kneden. Voeg olijfolie toe in een koekenpan. Dan de bolletjes aardappels toevoegen en even aanduwen totdat ze een beetje plat in de olie liggen, draai ze na 3.5 minuten om totdat ze goud bruin zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit reifkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven