Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Raggmunk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het ei, de bloem en een snuifje zout tot een deeg. Rasp de aardappelen tot kleine sliertjes en voeg ze bij het deeg. Bak in een pan met veel boter tot kleine pannenkoekjes (max. 15 cm doorsnede). Laat lang genoeg op het vuur staan omdat de aardappelen nog rauw zijn. In de oven kunnen ze ook garen en zijn ze minder vettig.

Serveersuggesties

In Zweden eten ze deze vette koeken met lingon (vossenbessen) en knapperig gebakken spek.

Allergenen Informatie

Voor dit raggmunk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven