Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pofpieper met tzatzikisaus recept
Pofpieper met tzatzikisaus recept

Pofpieper met tzatzikisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat ½ liter Turkse yoghurt een halve dag uitlekken in een schone doek (even uitspoelen voor gebruik i. v. m. wasmiddelgeur) in een zeef boven een pan of iets dergelijks.
Schil ½ komkommer en rasp hem, laat deze een halve dag uitlekken in een fijne zeef.
Tenslotte alles vermengen met 2 tenen geperste knoflook, zout en peper naar smaak en een scheutje goeie olijfolie.

Boen de aardappels schoon onder de kraan.
Prik met een vork één keer in iedere aardappel.
Weeg de aardappels.
Leg ze op een schaaltje in de magnetron.
Magnetron op vol vermogen, 10 minuten per 500 gram aardappel.

Serveersuggesties

Deze aardappel met tzatziki saus is gezond en erg aangenaam bij de salade met gerookte kip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pofpieper met tzatzikisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven