Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Patat recept
Patat recept

Patat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan met olie aan. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Hoe groter de stukken zijn hoe langer het duurt dat ze zijn gefrituurd. Leg ze voorzichtig in de pan (het kan gaan spetteren dus kijk uit). Wacht even af tot ze een mooie kleur hebben. Haal ze uit de pan en leg ze eventueel op een papieren doekje zodat het vet ervan af gaat. Een beetje zout over heen strooien. Serveren op een mooi schoon bord met saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit patat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Patat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Je kan ze beter eerst op 160 graden licht bruin laten worden en dan er uit halen. Beetje af laten koelen daarna op 190 graden afbakken.
  Wilpo gaf dit recept op 3 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven