Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Parmazaanse aardappels recept
Parmazaanse aardappels recept

Parmazaanse aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappels in de lengte doormidden en kook ze 10 min. in een pan gezouten water. Laat ze goed uitlekken. Meng de parmazaanse kaas met de nootmuskaat en de peterselie. Rol de aardappels door het kaasmengsel tot ze goed bedekt zijn. Schud overtollige kaas eraf. 4Verhit een dun laage olie in een braadslee in een op 200 graden C. voorverwarmde oven. Haal de braadslee uit de oven en doe de aardappels erin. Zet ze terug in de oven en bak ze 30 min. en keer ze halverwege om. Haal de aardappels uit de oven en strooi het ontbijtspek erover. Zet ze nog ca. 15 min. in de oven tot de aardappels en het spek gaar zijn. Laat ze even uitlekken en klaar. VARIATIE: gebruik eventueel salami of parmaham in plaats van het ontbijtspek en voeg die 5 min. voor het einde van de baktijd toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit parmazaanse aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven