Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luxe aardappelpannenkoekjes recept
Luxe aardappelpannenkoekjes recept

Luxe aardappelpannenkoekjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng alle ingrediënten in een kom. Verwarm een pan met anti-aanbaklaag samen met een klein beetje olie op een matig vuur. Dit hoeft alleen de eerste keer, daarna wordt de pan vanzelf een beetje vet gehouden door de sesamolie en de salami. Doe één eetlepel mengsel per pannenkoekje in de pan en druk deze plat. Bij mij lukken 4 pannenkoekjes per keer. Als de bovenkant van de pannenkoekjes een beetje glazig wordt, dan omkeren en bakken tot ze een knapperig korstje hebben gekregen ± 5 minuten per pan.

Serveersuggesties

Lekker met verse kropsla en mager gebakken vlees / vis. De salami kan vervangen worden door fijngesneden katenspek of blokjes ham. Ook lekker bij gourmet.

Allergenen Informatie

Voor dit luxe aardappelpannenkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven