Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lookaardappeltjes recept
Lookaardappeltjes recept

Lookaardappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De geschilde aardappels in schijfjes fijnsnijden en rauw in een beboterde vuurvaste schotel schikken. Kruiden met peper en zout en 6 teentjes geperste knoflook. Het geheel overgieten met melk tot de schijfjes helemaal onderstaan, bestrooien met de 200 gram gemalen Emmenthal en gaar laten worden in de oven ongeveer een 30 tot 40 min. Heerlijk als bijgerecht. Smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit lookaardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven