Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lauwe aardappel-bonensalade recept
Lauwe aardappel-bonensalade recept

Lauwe aardappel-bonensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de aardappelen in partjes. Haal de sperziebonen af. Snipper de sjalotjes fijn. Kook de aardappelpartjes in water met zout in 10 minuten beetgaar. Kook de sperziebonen in water met zout in 10 minuten beetgaar. Giet de aardappelen en sperziebonen af en meng ze in een ovenschaal. Pers de limoen uit Meng het limoensap met mosterd, olijfolie, zout en tijm en schenk het mengsel over de aardappelen en sperziebonen. Zet de schotel 20 minuten in het midden van de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lauwe aardappel-bonensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven