Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderij aardappelpuree recept
Knolselderij aardappelpuree recept

Knolselderij aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen em wassen . Knolselderij in plakken snijden en dik schillen. Daarna in blokjes snijden. De aardappelen met de knolselderij gaar koken met wat zout.
Afgieten en daarna stampen. Tot zover kun je het voorbereiden en het gerecht in de koelkast zetten.
Schaal voorverwarmen. Melk verwarmen en door de puree mengen. Boter toevoegen. Op laag vuur de puree verwarmen. Deel van de puree in de ovenschaal doen. Mooi glad strijken. De andere helft van de puree in een spuitzak doen en rozetjes spuiten op de laag aardappelpuree.

Serveersuggesties

Het gerecht kan ook in de oven afgemaakt worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knolselderij aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Knolselderij aardappelpuree heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

 • Magriet even een eitje in plaats van de boter door de aardappelpuree mengen is goed voor de kleur maar zeker ook voor de smaak en minder vet maar verder ziet het er goed uit.
  Jaccor gaf dit recept op 26 september 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven