Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met ketjap-aardappels en erwtjes recept
Kipfilet met ketjap-aardappels en erwtjes recept

Kipfilet met ketjap-aardappels en erwtjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze in stukjes. Meng ze met een gesnipperde ui, 2 teentjes fijngesneden knoflook, gehakte peper, ketjap en bouillon en breng het geheel aan de kook. Laat het met een deksel op de pan op laag vuur 20 minuten garen. Verhit een pan met een mengsel van olie en boter. Breng het vlees op smaak met zout en peper en bak het aan beide zijden. Verhit ondertussen een pan met een beetje olie. Fruit de overige gesnipperde ui met de overige fijngehakte knoflook. Voeg het in stukjes gesneden spek en de doperwtjes toe. Bak het geheel nog 2 minuten. Verdeel de ketjap-aardappels over de borden. Leg er een in plakken gesneden kipfiletje op en verdeel de erwtjes erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met ketjap-aardappels en erwtjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven