Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip curry met aardappelen recept
Kip curry met aardappelen recept

Kip curry met aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een pan. Fruit de uien, knoflook en de pepers. Dan de kerry erdoor met de kip, het water, de santen en het zout en dit 25 min. laten koken. Hierna de aardappelen erbij doen en nog 20 min. laten koken. Wanneer de saus is ingekookt de citroensap erbij doen en evt. kouseband erdoorheen. Serveertip: serveer dit gerecht evt. met rotie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip curry met aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven