Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse zoete aardappel uit de oven recept
Italiaanse zoete aardappel uit de oven recept

Italiaanse zoete aardappel uit de oven


Ingrediënten


17

Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 200 graden.
Schil de aardappel en snijd deze in niet al te grote blokjes.
Dop de boontjes en kook deze even voor.
Doe alles in een ovenschaal en verdeel de olijfolie, waar de Italiaanse kruiden doorgeroerd zijn, over het aardappel-groenten mengsel.
Zet de ovenschaal in de oven. Na 15 min er uit halen en een keer door scheppen. En zet weer terug in de oven.
Na 10 min de tomaat en de lenteui erover verdelen, waarna het geheel nog eens 10 min terug de oven in moet.
En makkelijk en een heerlijk gerecht, stukje vlees erbij en smullen maar. (wat voor vlees maakt niet uit. )

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse zoete aardappel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse zoete aardappel uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Lekker eten, alleen wat aan de droge kant naar mijn mening
    Tania gaf dit recept op 6 september 2014 3 uit 5 sterren
  • Dit recept wil ik zeker eens proberen. Dank u
    Molentje gaf dit recept op 24 mei 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven