Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse rosevalaardappeltjes recept
Italiaanse rosevalaardappeltjes recept

Italiaanse rosevalaardappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een bakplaat goed in met olie. Was de aardappeltjes goed en droog ze. Snijd ze in de lengte door midden. Doe ze in een grote schaal en giet er een flinke scheut olijfolie op. Meng de olie en de kruiden goed door de aardappeltjes. Verdeel ze over de bakplaat en plaats deze in de voorverwarmde oven. Mooi bruin en gaar laten worden. Het ligt aan de grote van de aardappeltjes hoe lang dit duurt. Zal gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse rosevalaardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse rosevalaardappeltjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik kook eerst de Rosevalaardappeltjes 10 min. Dan is 25 min. in de oven voldoende en weet je zeker dat ze gaar zijn.
    Marion gaf dit recept op 28 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven