Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes recept
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes recept

Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de gemengde biologische groenten gedurende 5 minuten op ca. 600 Watt in de magnetron. Bereid de sperziebonen gedurende ca. 4 minuten op 600 Watt in de magnetron tot ze gaar zijn. Warm de krieltjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een braadpan in een scheutje olie de blokjes kipfilet in ca. vijf minuten gaar. Voeg de kerriesaus toe en roer om. Voeg de rozijnen toe en roer om. Voeg de gare krieltjes toe en roer om. Verwarm de saus gedurende ca. 5 minuten. Voeg de groenten toe en verwarm door. Serveer.

Serveersuggesties

Groenten kunnen ook apart geserveerd worden. Zorg dan wel dat alles gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase kerrieschotel met kip en krieltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Biologische groenten en dan in de magnetron?
    Cat gaf dit recept op 5 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven