Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grootmoeders aardappelpannekoekjes recept
Grootmoeders aardappelpannekoekjes recept

Grootmoeders aardappelpannekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de bloem met wat bouillon en jus tot een glad papje. Meng hierdoor de aardappelrasp, spek of ham, paprika en kruiden. Breng het beslag op smaak met zout en peper. Verhit olie of boter in een koekenpan en bak kleine pannenkoekjes van het beslag (3 in een grote koekenpan) tot ze mooi goudbruin zijn. Doe ze over in een schaal en bestrooi met geraspte kaas. Tip: je kunt de schaal met de pannenkoekjes met kaas nog even onder een hete grill zetten zodat de kaas smelt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit grootmoeders aardappelpannekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven