Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groente-bonenschotel met aardappel recept
Groente-bonenschotel met aardappel recept

Groente-bonenschotel met aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
Snij de peentjes in blokjes.
Was de prei en snij deze in ringen.
Kook de groenten in weinig water met wat zout in ongeveer 1 5 minuten gaar. Giet het groentemengsel af.
Giet af en stamp met een beetje melk tot puree. Breng op smaak met zout en peper.
Snipper de uien en de knoflook.
Verwarm de oven voor op 180 graden (160 - 170 graden bij heteluchtoven).
Verhit olie in een pan en bak de spek en ui, totdat de ui bruin begint te kleuren. Voeg daarna de knoflook toe.
Voeg het gehakt toe en bak het bruin.
Voeg de barbequesaus toe en laat het geheel met het deksel op de pan ongeveer 5 minuten stoven.
Voeg de bonen in tomatensaus toe en laat 10 minuten zachtjes meestoven.
Schep het gehakt met de bonen in een ovenschaal.
Schep er de puree op en bestrooi met paneermeel en geraspte kaas.
Laat de kaas in twintig minuten een krokant korstje vormen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groente-bonenschotel met aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven