Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappelen recept
Gevulde aardappelen recept

Gevulde aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 c. Boen de aardappelen schoon en dep ze goed droog. Wrijf ze in met olie en strooi er wat zout en peper over. Pak ze in aluminiumfolie en laat ze in de oven in ca. 1 tot 1,5 uur gaar worden. Snijd een stuk van de zijkant van de aardappelen en hol ze uit. Meng het aardappelkruim met de verse roomkaas en de kruiden. Voeg zout en peper naar smaak toe. Vul de aardappelen weer met dit mengsel, zet ze op de bakplaat en strooi de geraspte kaas erover. Zet ze nog even in de oven voor een bruin korstje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven