Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappel met spek en creme fraiche recept
Gevulde aardappel met spek en creme fraiche recept

Gevulde aardappel met spek en creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels wassen en halveren. Doe het daarna 4 tot 5 minuten op vol vermogen in de magnetron. Crème fraiche en bieslook door elkaar mengen. Aardappel iets uithollen en vullen met de crèmefraiche. Spek uitbakken en op de aardappels leggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappel met spek en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde aardappel met spek en creme fraiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Het is heel lekker ook leuk om het met kleinere aardappelen te doen en als een klein hapje te doen, maar het is lekker en leuk. Fina
    Fina gaf dit recept op 15 april 2013 4 uit 5 sterren
  • Hoeveel crème fraiche en hoeveel bieslook?
    Caroline gaf dit recept op 9 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven