Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde aardappelschijven met tijm en knoflook recept
Geroosterde aardappelschijven met tijm en knoflook recept

Geroosterde aardappelschijven met tijm en knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappelen, schillen hoeft niet. Snijd ze in plakjes van 1 1/2 cm dik. Kook ze met zout maar net niet gaar. Giet ze af en leg ze op een keukendoek en dep ze droog. Kruid de plakjes met tijm, knoflook en peper en besprenkel met olijfolie. Laat ongeveer 15 minuten intrekken. Leg ze op de grill en keer ze regelmatig om zodat ze egaal goudbruin worden. Bestrooi voor het opdienen met zeezout.

Serveersuggesties

Sla met tomaten en olijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde aardappelschijven met tijm en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven