Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde aardappelen met knoflook recept
Geroosterde aardappelen met knoflook recept

Geroosterde aardappelen met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met wat zout in 15 minuten beetgaar en giet ze af. Stoom ze enkele minuten goed droog zonder deksel op de pan. Laat ze iets afkoelen. Pel 2 knoflookteentjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Smelt de boter in een steelpan. Snijd de aardappelen in de lengte door en daarna in dikke parten van 1 cm. Vet een ovenschaal in. Doe de aardappelen erin en schud ze even om met de gesmolten boter. Bestrooi de aardappelen met zout en cajuinkruiden. Steek de knoflook met schil en de citroenschijven ertussen. Zet de schaal 42.5 minuten in de oven tot de aardappelen knapperig en goudbruin zijn. Verwijder tenslotte de citroenschijven en knoflook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde aardappelen met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven