Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde aardappel recept
Geroosterde aardappel recept

Geroosterde aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. (hetelucht 180 graden C.) Bekleed de bakplaat met bakpapier. Borstel de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze in grove stukjes. Pel de knoflook en pers hem boven de olijfolie uit. Schenk de knoflook olie over de aardappelen in een schaal en schud ze even door. Leg de aardappelen op de bakplaat en bestrooi met zout en peper en rozemarijn. Laat de aardappelen in het midden van de oven in ca 30 tot 40 minuten gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Geroosterde aardappel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hebben het al een paar keer gemaakt en smaakt heerlijk, geweldig en eenvoudig recept.
    Bezoeker gaf dit recept op 15 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven