Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroerbakte spruitjes met krieltjes en rookworst recept
Geroerbakte spruitjes met krieltjes en rookworst recept

Geroerbakte spruitjes met krieltjes en rookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de aardappeltjes volgens de verpakking, in boter. Snijd de onderkantjes van de spruitjes en kook ze 5 minuten voor. Roer de spruitjes door de aardappeltjes en bak nog 5 minuten door. Snijd ondertussen de rookworst in plakjes en voeg deze toe. Strooi ruim tijm over het mengel en voeg naar smaak peper en zout toe. Nog even goed doorwarmen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroerbakte spruitjes met krieltjes en rookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven