Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappel met knoflook en bosui recept
Gepofte aardappel met knoflook en bosui recept

Gepofte aardappel met knoflook en bosui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper het bosuitje en knoflook fijn. Meng de yoghurt met mayonaise, bosuitjes, knoflook en zout tot een sausje. Kook de aardappelen in ruim water 15 minuten. Giet ze af en laat ze uitdampen. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Verpak ze elk in een stuk alu-folie en pof ze in het midden van de oven in 15 minuten gaar. Snijd de bovenkanten van de aardappelen iets open, trek ze verder open en schep de saus erin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappel met knoflook en bosui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven