Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepimpte krieltjes met spekjes recept
Gepimpte krieltjes met spekjes recept

Gepimpte krieltjes met spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de krieltjes (in bouillon of zout) tot ze gaar zijn. Ondertussen de uien snijden in halve ringen of snippers. Verwarm koekenpan of wok en doe er wat margarine in, Bak de uitjes, doe de knoflook er door, laat even 2 minuten bakken. Vervolgens de spekjes meebakken en voeg de kruiden voor spekjes toe. Laat even bakken. Voeg vervolgens de krieltjes toe in de koekenpan en voeg de paprika poeder en peterselie toe. Even mee laten bakken. (Tip : Lekker met sla)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepimpte krieltjes met spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven