Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gekookte aardappels met gehaktsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd in (gelijke) stukken. Doe in een pan en vul met water bij tot ze net onder staan.
Maak de bloemkool schoon, snijd in roosjes en doe met de spruitjes in een pan. Vul bij met water.
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn.
Breng de aardappels en groenten in de pannen aan de kook, zet het vuur zacht en laat koken tot het gaar is (ca. 20 minuten).
Verhit een koekenpan. Bak hierin het gehakt rul met de ui en knoflook.
Breng het gehakt op smaak met de zout, peper, nootmuskaat, kerriepoeder, peterselie, ketjap en currysaus. Roer alles goed erdoor.
Voeg het water toe. Meng de maizena met wat water en voeg dit ook toe. Roer in de pan zodat het goed gemengd is. Zet het vuur laag en laat zacht pruttelen tot de saus zich bindt.
Giet de aardappels en groenten af.
Verdeel de aardappels, groenten en gehaktsaus over 4 borden. Serveer eventueel met appelmoes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekookte aardappels met gehaktsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven