Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gecarameliseerde aardappeltjes (Sukkerbrunede kartofler) recept
Gecarameliseerde aardappeltjes (Sukkerbrunede kartofler) recept

Gecarameliseerde aardappeltjes (Sukkerbrunede kartofler)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de krieltjes niet te ver doorkoken. Spoel ze af met koud water en droog ze. Smelt de suiker in een koekenpan totdat het begint te carameliseren. Voeg de boter toe. Voeg de krieltjes toe, zodra de boter is opgehouden te sissen. Carameliseer de krieltjes door ze op matig tot hoog vuur door het mengsel te roeren totdat ze een mooi laagje hebben. Gecarameliseerde aardappeltjes moeten meteen gegeten worden en zijn de dag erna een stuk minder lekker. Serveer met deense kersteend.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gecarameliseerde aardappeltjes (sukkerbrunede kartofler) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven