Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken krieltjes met salie en sjalot recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot recept

Gebakken krieltjes met salie en sjalot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de krieltjes en sjalotten. Smelt in een koekenpan met anti-aanbaklaag de helft van de boter en bak de krieltjes op matig vuur en afgedekt 10 minuten. Neem de deksel van de pan en bak de krieltjes in nog 10 minuten knapperig bruin en gaar. Smelt intussen de rest van de boter in een steelpan en bak de sjalotten goudbruin. Voeg de foelie en wij toe en laat de sjalotten op laag vuur in 10 minuten gaarsmoren. Snijd de salie in reepjes. Schep de sjalotten en salie door de krieltjes en bak het 1 miunuut mee. Breng het op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken krieltjes met salie en sjalot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven