Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aardappelschijfjes recept
Gebakken aardappelschijfjes recept

Gebakken aardappelschijfjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de aardappels, snijd ze in schijfjes van ca. 8 mm dikte. Doe de schijfjes in een pan en voeg ca. 25 centiliter water toe. Breng aan de kook en laat op een zacht vuurtje met de deksel op de pan 9 min. sudderen. Giet de schijfjes af in een vergiet. Verhit de olie in een grote koekenpan en leg de schijfjes voorzichtig in de olie, naast elkaar. Bak op niet te hoog vuur in ca. 5 8 min. licht bruin en knapperig. Draai de schijfjes een voor een voorzichtig om met een vork en bak ook de andere kant in 5 8 licht bruin en knapperig. Bestrooi licht met wat zout en dien op. Eventueel garneren met een beetje gehakte peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken aardappelschijfjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven