Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aardappelen uit de oven recept
Gebakken aardappelen uit de oven recept

Gebakken aardappelen uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 C. Was de aardappelblokjes en laat ze goed uitlekken. Sla de ongepelde knoflookteentjes plat en doe ze bij de aardappelblokjes. Wrijf de rozemarijnblaadjes en de oreganoblaadjes fijn in een vijzel. Meng aardappel, rozemarijn en oregano plus de olie goed door elkaar in een schaal en laat het 15 minuten intrekken. Bekleed de bodem van de braadslee met ovenfolie. Doe het mengsel in de braadslee. Bestrooi ze met wat peper en zout en zet de braadslee 40 tot 45 minuten in de oven. Schep de aardappelen regelmatig om en serveer ze wanneer ze gaar en knapperig zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken aardappelen uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gebakken aardappelen uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk het recept van nummer 34533. Ook het recept met de blauwschimmelkaas is een aanbeveling.
    Andrea de Jongh gaf dit recept op 21 mei 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven