Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aardappelen met sjalotjes recept
Gebakken aardappelen met sjalotjes recept

Gebakken aardappelen met sjalotjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Dep de aardappelplakjes droog. Verhit de boter in een koekenpan en bak de aardappelplakjes in 20 minuten bruin en gaar. Hak de sjalotjes fijn en voeg ze toe aan de aardappelen. Fruit de sjalotjes 10 minuten mee met de aardappelplakjes. Schep het geheel goed om. Voeg al roerend de kaas toe en bak het geheel tot de kaas gesmolten is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken aardappelen met sjalotjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven