Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Friet (Patat frites) recept
Friet (Patat frites) recept

Friet (Patat frites)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, spoel ze af en snijd ze met een mes in repen of gebruik een fritessnijder. Spoel ze af en laat ze goed uitlekken. (Eventueel drogen met een stuk keukenpapier of een theedoek). Bak ze in frtuurvet van 160C tot ze boven komen drijven. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken en wat afkoelen. Bak ze kort voor het opdienen nog een keer in vet van 180C tot ze goudbruin en knapperig zijn. Laat ze uitlekken en strooi er wat zout over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit friet (patat frites) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven