Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse aardappelsalade recept
Duitse aardappelsalade recept

Duitse aardappelsalade


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar, laat ze afkoelen en snijd ze vervolgens in plakjes of blokjes.
Doe de aardappels in een kom en meng de creme fraiche, mayonaise, mosterd en azijn door elkaar. Maak de salade smeuig naar eigen smaak. Vergeet de peper en zout niet!
Snijd de augurk in kleine stukjes en de bieslook in snippertjes en doe dit ook door de salade.
Laat de salade een nachtje staan, zodat de smaak in de aardappels trekt. Vervolgens maak je de volgende dag de salade af, en smeuig!

Serveersuggesties

Lekker bij de bbq.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duitse aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven