Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse aardappelkoekjes recept
Duitse aardappelkoekjes recept

Duitse aardappelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en was ze. Doe ze in de keukenmachine en rasp ze grof. De aardappelrasp in een flinke kom opvangen. Wanneer de aardappels geraspt zijn, voeg je wat melk en de bloem toe. Goed roeren en dan wat zout naar smaak. Verhit ondertussen de olie in de koekepan. Als de olie heet genoeg is, schep je steeds 3 bergjes van het aardappelmengsel in de pan. Maak de bergjes een beetje platter en bak de aardappelkoekjes aan 2 kanten mooi bruin. (Laat de aardappelkoekjes uitlekken op keukenpapier, want anders zijn ze te vet). Ga zo door tot al het beslag op is! Opmerking: Aardappelkoekjes zijn erg lekker op een (bruine) boterham met wat boter en evt wat mayonaise, maar je kunt er ook wat groente of sla bij doen en een stukje vlees. Aardappelkoekjes kun je zowel warm als koud eten! ! !

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duitse aardappelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven