Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crispy aardappels met zeezout uit de oven recept
Crispy aardappels met zeezout uit de oven recept

Crispy aardappels met zeezout uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Was de aardappels, maar schil ze niet. Snijd de aardappels in blokjes van ongeveer 2 cm. Leg de blokjes in één laag op in een ovenschaal, het liefst met een tefallaag. Giet er een flinke scheut olie over en hussel de aardappels zodat ze rondom bedekt zijn met een laag olie. Strooi vervolgens het grove, ongemalen zeezout over de aardappels. Bak 20 minuten in de oven. Na 20 minuten de aardappels omscheppen en nogmaals 20 minuten bakken. Deze aardappels zijn heerlijk krokant en licht ziltig van het zeezout. Simpel en heerlijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crispy aardappels met zeezout uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven