Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenrösti recept
Boerenrösti recept

Boerenrösti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Schil en was de aardappels en snijd ze in repen. Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de hamblokjes en de uisnippers kort aan. Voeg de aardappels toe, draai ze af en toe om en laat ze 5 minuten bakken. Breng op smaak met peper en zout. Schik het geheel tot een rösti. Strooi de helft van de kaas eroverheen. Kluts de eieren, breng ze op smaak met zout en peper en giet het mengsel over de rösti. Laat de eieren afgedekt 7 minuten stollen. Laat de rösti op een bord of deksel glijden. Laat hem voorzichtig met de ongebakken kant weer in de pan glijden en bak hem nog eens 5.5 minuten. Bestrooi de rösti met de overige kaas en paprikapoeder. Was de bieslook en knip de bieslook in ringetjes boven de rösti.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenrösti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven