Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bietenslaatje


Ingrediënten


Bereidingswijze


kook 1kg aardappels gaar. Kook 1 kipfilet gaar. Pluis de kipfilet in kleine stukjes en voeg deze bij de aardappels. Schaaf hier 1 gekookte biet heel fijn bij. Snij zilveruitjes en augurkjes(zoetzuur)en voeg deze toe met 2 eetlepels augurkensap. Voeg flink wat mayonaise toe(zaanse is het lekkerste)En stamp dit goed door elkaar laat afkoelen. Als deze koud is kan je beter proeven of er nog zuur of mayonaise bij moet. Garneer met sla en hard gekookt ei.

Allergenen Informatie

Voor dit bietenslaatje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven