Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelaardappels recept
Amandelaardappels recept

Amandelaardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en kook ze met zout in 20 minuten gaar. Hak de amandelen fijn als ook de truffelschillen. Maak van de gare aardappels puree en voeg peper en nootmuskaat toe. Breek twee eieren en bewaar de eiwitten. Voeg de eidooiers een voor een toe aan de puree. Voeg de truffelschil en de amandelen toe, meng goed om een homogene massa te krijgen. Klop het andere ei los en doe op een bord samen met de twee eiwitten. Doe op een ander bord de rest van de amandelen samen met het paneermeel. Strooi wat bloem op een werkvlak en maak hierin balletjes van de puree. Rol ze eerst door het eimengsel en dan door het mengsel van amandel en puree. Frituur de balletjes vlak voor gebruik op 175 graden C. in de friteuse.

Allergenen Informatie

Voor dit amandelaardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven