

Aligot
- Frankrijk
- Aardappelgerechten
- 2 personen
- 45 minuten
- meeuw405
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 180 gram geraspte gruyere
- 70 gram geraspte emmentaler
- 2 eetlepels crème fraiche
- 50 gram boter
- 2 teentje knoflook
- zout
Bereidingswijze
Door de pureeknijper doen (is lekkerder).
Boter en geperste knoflook erdoor roeren.
Dan op een laag vuur de kazen en de crème fraiche erdoor roeren. Alles met een spatel of houten lepel 15 min. blijven roeren, steeds dezelfde kant op.
Af en toe omhoog halen zodat er glanzende puree ontstaat.
Allergenen Informatie
Voor dit aligot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen