Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappeltortilla recept
Aardappeltortilla recept

Aardappeltortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de schijfjes aardappel op laag vuur. Voeg na 5 minuten de ui en knoflook om en bak nog eens 10 minuten op laag vuur.
Klop in een kom de eieren los samen met de een flinke snuf peper en zout.
Giet het eimengsel over de aardappelen in de koekenpan en plaats een deksel op de pan zodat het ei kan garen. Als het ei aan de bovenkant van de tortilla ook gestold (10-1 5 minuten) is, kun je de tortilla omdraaien met behulp van een bord. Bak de andere kant ook bruin aan (5- 10 minuten).
Meng de stukken tomaat en komkommer. Verbrokkel de feta en giet nog wat olijfolie over de salade. Strooi als laatst nog wat oregano over de salade.

Serveersuggesties

Je zou een fijngesneden rode peper kunnen toevoegen tijdens het bakken van de aardappel om de tortilla pittiger te maken. Voeg eens een bakje hamreepjes toe aan het eimengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappeltortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven