Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappeltaart met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden, vet een taartvorm in. Verdeel een derde van de aardappelschijfjes over de bodem en bestrooi ze met peper, strooi hierover de helft van de bosuitjes en de helft van de feta. Leg hierop weer een laag aardappelschijfjes en verdeel de rest van de bosuitjes en de feta erover. Dek het geheel af met de resterende aardappelschijfje. Klop de eieren los met de melk, voeg naar smaak peper en zout toe, schenk het mengsel over de taart. Bak de taart in ca. 40 min. goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappeltaart met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven