Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelstoofschotel met spek recept
Aardappelstoofschotel met spek recept

Aardappelstoofschotel met spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels schillen, wassen en in partjes snijden. Wortel schoonmaken en in plakken snijden. In braadpan spekblokjes ca. 4 minuten bakken. Aardappel en wortel ca. 3 minuten meebakken. Bouillon met vlees en 50 milliliter water door groente roeren en geheel aan de kook brengen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Prei wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. Paprika en prei door aardappelmengsel scheppen. Met deksel op pan ca. 15 minuten laten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Rucola grof snijden. Vlak voor opdienen rucola door stoofschotel scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelstoofschotel met spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven