

Aardappelsalade van gekleurde smulpiepers met kapperappels en olijf
Ingrediënten
- 3 truffelaardappels (vitelotte noir)
- 2 roseval aardappels
- 6 rode-bietenblaadjes
- zeezout
- citroenpeper
- snufje kummelzaad
- appelazijn
- olijfolie
- 5 kalamata olijven
- 1 handje kapperappeltjes
- een paar blaadjes paars basilicum (dark opal)
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Aardappelsalade2 porties
45 minuten
christina57 - Snelle aardappel-tonijnsalade4 porties
15 minuten
karen - Aardappelsalade met ei4 porties
40 minuten
casapapusilor
Allergenen Informatie
Voor dit aardappelsalade van gekleurde smulpiepers met kapperappels en olijf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelsalade van gekleurde smulpiepers met kapperappels en olijf