Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met ui en krokante uitgebakken spek recept
Aardappelsalade met ui en krokante uitgebakken spek recept

Aardappelsalade met ui en krokante uitgebakken spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in ca 10 min. in water met zout. Giet ze daarna af en laat ze afkoelen en zet weg tot gebruik. Meng de mayonaise met room en de 3 soorten ui. Meng de aardappelplakjes erdoor en breng de salade op smaak met peper en zout. Zet het geheel in de koelkast afgedekt en laat de smaken een half uurtje intrekken. Bak intussen de plakjes ontbijtspek krokant in een droge koekepan. Laat ze daarna uitlekken en afkoelen op een stuk keukenpapier. Haal de salade uit de koelkast en laat deze op temperatuur komen alvorens te serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met ui en krokante uitgebakken spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven